Zwemdiploma’s


image

Wettelijk erkende zwemdiploma’s bij Zwemschool Roos en Piet

Zwemschool Roos en Piet is sinds haar oprichting aangesloten bij ZwemOnderwijs Nederland. Wij hanteren daarom de zwemdiploma’s met criteria die ZwemOnderwijs Nederland verlangt. Er zijn verschillende zwemdiploma’s in Nederland te verkrijgen.

ZwemOnderwijs Nederland heeft het zogenoemde Survival ABC uitgebracht. Een zeer goed diploma wat wettelijk erkend is en waar de kinderen veel voor moeten kunnen. Alle zweminstructeurs bij ZwemOnderwijs Nederland, en dus ook bij Zwemschool Roos en Piet, dienen in het bezit te zijn van een erkend beroepsdiploma voor “Zwemonderwijzer”

Eisen

ZwemOnderwijs Nederland stelt de hoogste eisen aan de zwem – kwaliteit van de kinderen en legt het accent nadrukkelijker dan anderen zwemorganisaties op het zwemmen met kleren aan. De af te leggen afstanden die de kinderen moeten zwemmen en de drijfmomenten zijn langer. Daarnaast zijn er leuke aspecten van reddend zwemmen en overlevingsvormen in het B en C diploma verwerkt. Vandaar de naam Survival ABC.

Zie: http://zwemonderwijsnederland.nl/index.php/survival-abc

Afzwemmen in eigen bad

Een groot voordeel van het aansluiten bij ZwemOnderwijs Nederland is dat er afgezwommen mag worden in ons eigen bad. Waar elders in een 25 meter bad moet worden afgezwommen, mogen de kinderen in het 15 meter bad in Sint Nicolaasga afzwemmen. De kinderen dienen de juiste afstand te zwemmen in voor hun diep water. Hierdoor kunnen de kinderen afzwemmen in vertrouwde omgeving. Dit zorgt ervoor dat er regelmatig wordt afgezwommen, omdat we geen extern bad hoeven te boeken. Op deze wijze kunnen wij het afzwemmen een gezellige en intieme sfeer geven. Erg belangrijk op deze “spannende” dag voor sommige kinderen. Bovendien is het kleinschalige afzwemmen voor de familie erg prettig. De familie kan van dichtbij het afzwemmen beleven.

Controle afzwemmen

Voorafgaand aan het afzwemmen melden wij het examen aan bij ZwemOnderwijs Nederland. Periodiek komt er een afgevaardigde van ZwemOnderwijs Nederland de kwaliteit van het zwemniveau tijdens het examen controleren.

403-forbidden
дисконт nike
olymp trade развод или нет
כמה עולה להוציא תעודת יושר
хешфлаер
4club отзывы

Error occurred: 403 - forbidden


Apache Server at: s142299.cp.hostnet.nl
expert option software download
מערכת חילן-נט
מדגנת
בדיקת מהירות וויפי
טופס 101 לשנת 2018
סיאליס למכירה